Luna on nähnyt vieraita ihmisiä pariin otteeseen: kun käytiin isännän vanhemmilla ja kun meillä kävi vieraita. Kummatkin kerrat sujuivat hienosti ja koira osasi tervehtiä vieraita nätisti neljä tassua maassa (tai no, kerran piti hiukan muistuttaa miten ei saa toimia). Meillä oli lisäksi yövieraita: nelivuotias kummipoika kävi kylässä. Alkuun Luna tahtoi kovasti päästä nuolemaan Arton kasvoja, mutta muutamassa tunnissa tottui pojan seuraan ja pystyi jo kiinnostumaan muista asioista. Lenkillä meinasi mennä överiksi kun poika juoksi ja koira tahtoi mennä perään. Loppulenkki jäätiinkin jälkeen kun vetäminen oli jotain ihan kamalaa ja mä kieltäydyin etenemästä niin kauan kuin remmi oli tiukalla. Heti kun jäätiin kaksistaan, alkoi remmilenkkikin sujua.

Kynnet leikattiin tänään. Luna oli jo valmiiksi rentona lattialla ja mä sain leikattua kaikki kynnet ilman sen kummempia kommervenkkejä. Näin kun se sujuisi jatkossakin niin olisin kovin tyytyväinen!

Luna sai maistiaisia siansorkasta. Irroitin hiukan lihaa ja yhden varpaan maisteltavaksi, upposi vauhdilla! Kaikenkaikkiaan raakaruoka maistuu erinomaisesti. Kyllä ne nappulatkin uppoavat, sen verran ahne tuo tyttönen on. Vatsa on pysynyt kunnossa kokeiluista huolimatta ja tällä linjalla edelleen jatketaan.

Pitkät metsälenkit ovat jääneet vain haaveeksi kovan pakkasen takia. Vaikka koirat riehuessaan eivät näytäkään palelevan, eivät ne varmasti suuresti nautikaan pistelevästä ilmasta ja kylmästä hangesta. Emännästä puhumattakaan... Liikunta on siis jäänyt vähälle, mutta kotona ollaan väsytetty pääkoppaa muilla keinoin.

Odotan jo kovasti, että päästään Lunan kanssa hakumetsälle. Pakkaset ovat kuitenkin vielä toistaiseksi liian kovat treenaamiseen ja lisäksi mulla ei ole autossa erillisiä lämmittimiä (auton sisälämpötila siis jäähtyy tosi nopeasti) ja tuo diiseli jo kerran purki akkunsa kun muutaman kerran erehdyin kylmänä käynnistämään.

Huomenna päästään jo oikeaan arkeen kun mullakin alkaa työt. Saapa nähdä miten neiti pysyy sisäsiistinä, kun nyt on päässyt pihalle noin 5h välein.