Tänään oli Lunan ekat treenit! Mentiin raunioille hakuilemaan. Otettiin ensin makkararinki ja tytteli juoksenteli iloisesti ihmiseltä toiselle. Ei mitään ongelmia lähestyä vieraita ihmisiä. Tutustumisen jälkeen otettiin kolme peräänjuoksua. Ekalla Luna hiukan ihmetteli mun suuntaa osoittavaa kättä ja sitä kun ihminen menikin pois näkyvistä, mutta hetken tuumittuaan juoksi vauhdilla oikeaan suuntaan ja pienen pyörimisen jälkeen löysi maalimiehen. Joutui käyttämään siis nokkaansa heti elämänsä ekasta pistosta lähtien! Seuraava pupu menikin sitten ihan putkeen, joten siitä innostuttuani koitettiin viimeinen vieläkin kauemmaksi (noin 30m avoimessa maastossa). Siinä Luna teki kyllä oikein innokkaasti töitä, mutta kun ei maalimies meinannut löytyä niin tuli takaisin mun luo. Lähetin uudelleen ja tällä kertaa ukkokin löytyi. Oli siis ehkä liian vaikea treeni näin ensi alkuun, mutta enpä usko sillä olevan mitään väliä, koska Lunalla on hyvä motivaatio mennä ihmisten luokse ja se pysyy maalimiehellä moitteettomasti. Pikkuneiti on oikea luonnonlahjakkuus!

Lauantaina on vuorossa tottistreenit ja niiden perään metsätreenit. Lunan kanssa ajattelin leikkiä tottiskentällä ja Aragonin kanssa tehdään jotain nostattavaa. Metsässä Aragonille valmiita ja Lunalle peräänjuoksuja.

Koirat saivat hirven rustoluita eilen. Herkku oli Aragonillekin uusi maku. Koirat suorastaan ahmivat luunsa. Tänään saavat uuden kierroksen. Aamupalaksi oli lohta, sekin upposi Lunalle tosi hyvin. Kaiken kaikkiaan pentu on tosi ahne kaikelle ruoalle, tomaattikin kelpasi kun Luna pelkäsi että Aragon saa sen muuten...

Ostin Lunalle kevythäkin näyttelyitä varten. Käytiin yhdessä Mustissa ja Mirrissä sovittamassa häkkiä. Luna oli reippaasti koko matkan eivätkä liukuovetkaan säikäyttäneet. Häkkiin koira meni suosiolla, tosin hiukan raapi ovea.

Treenien jälkeen Luna sai tutustua labbispoika Ransuun, joka on Lunaa muutaman kuukauden vanhempi. Ensin Ransu hiukan näytteli hampaitaan, mutta viiden minuutin kävelylenkin jälkeen koirat temmelsivät jo iloisesti. Lunalla on ollut tänään todella väsyttävä, tapahtumarikas päivä!