Ollaan oltu koirien kanssa viettämässä kesälomaa mökillä. Luna oppi uimaan tällä viikolla! Aiemmin se on arastellut sitä tunnetta kun tassut irtoavat pohjasta, mutta vihdoin se tajusi homman jujun. Taikasana oli kylpyankka! Se on sellainen iso ankka, jota Luna rakastaa yli kaiken. Nyt se tuli veteen ankan perässä ja lopulta ui hakemaan sen syvemmästä vedestä. Kun Luna hoksasi miten kivaa uiminen on, ei sitä meinannut saada vedestä pois lainkaan! Se jopa itse heitteli ankkaa veteen, jotta pääsisi sen sieltä hakemaan.

Aragon satutti tassunsa rantakivillä. Sillä on ollut aika paljon haavereita (taas) nyt kesällä. Pääosa on tullutkin mökillä, koira kun ei ymmärrä pysyä poissa rantakivikosta vaan tykkää käydä siellä tasapainottelemassa ja hyppimässä. Viimeisimmän mökkireissun saldona raapiutunut antura ja yksi murtunut kynsi. Mä en millään malttais antaa koiran levätä kun Kellokisatkin lähestyvät, mutta pakko se on. Tänäkin aamuna olin innoissani lähdössä tottiskentälle hyppyjä treenaamaan ja vasta matkalla muistin tassutilanteen. Otettiinkin sitten pelkkiä luoksetuloja ja kapulan noutoa.

Lunalla BH-koe lähestyy uhkaavasti. Saapa nähdä, menenkö ollenkaan. On niin vaiheessa vielä kaikki tekeminen. Seuraamisessa on tullut takapakkia. Luulin jo, että se hoksasi mitä pitää tehdä, mutta tämän päivän treeni todisti muuta. Istumisesta tuo on kehittänyt jonkinlaisen tahtojen taistelun: "enpäs istu, enpäs varmana istu!" Taitaa olla parasta pitää taukoa tottiksesta, koska mulla alkaa jo mennä hermot...

 

Tässä vielä pari kuvaa viimekertaisesta mökkireissusta:

Koirat kivillä, Lunalla rakas kylpyankka suussaan

 

Hurja vahtikoira Luna

 

Uskaltaiskohan Aragonin perään mennä?