Punnittiin Aragon ja Luna. Kumpikin aikamoisia mötköjä! Aragon painaa tällä hetkellä 48 kg ja Luna 32 kg. Aragon on nyt treenitauon aikana kerännyt massaa, aika ihmeellistä kun aiemmin ei ole paino kasvanut vaikka kuinka olen syöttänyt. Luna taasen on kuin doobermanni rotikan päällä varustettuna... Toisaalta neiti on hyvässä lihaskunnossa, joten siitä tuo korkea painokin johtuu.

Luna antoi hienosti nostaa itsensä punnitusta varten, vaikka vieras henkilö niin tekikin. Ollaan muutenkin harjoiteltu käsittelyä päivittäin. Vielä tulee silloin tällöin murinoita takajalkoihin koskemisesta, mutta selvästi koira alkaa luottamaan meihin jo paljon paremmin.

Luna on hoksannut keinon pyytää ulos: yöllä jos hätä yllättää, se tulee tökkimään mua kuonollaan. Muuten se nukkuu tosi nätisti omalla pedillään. Päivällä huomaa Lunan käytöksestä, että olisi tarvis lähteä pihalle: se alkaa vaeltamaan ympäri kämppää levottomana. Vahinkoja ei olekaan sen kummemmin sattunut nyt kun ollaan löydetty yhteinen sävel.

Raakaruoka maistuu edelleen ja Lunan ruokahalu on pohjaton! Tällä hetkellä neiti vetää isompia annoksia kuin Aragon ja silti täytyy vielä käydä tarkistamassa Arskan kuppi jos olisi jäänyt tähteitä. Olen lisännyt kanankaulojen määrää ja vatsa näyttäisi kestävän hyvin kokeilut. Täytyy seuraavaksi antaa naudan rustoluita ja keksiä keino, millä saisin siansorkan pilkottua pienemmäksi. Täytynee lainata kirves jostain ja käväistä pihalla hakkaamassa sorkkia paloiksi. Tällä hetkellä yksi sorkka on aivan liian iso annos Lunalle.

Ensi viikolla olisi sitten Lunan ensimmäinen oikea näyttely! Mitään ihmeellisiä odotuksia mulla ei ole, koska koira on vielä täysin keskenkasvuinen. Arvostelu lähinnä kiinnostaa, koska itsellään sitä on tietenkin aina subjektiivinen näkemys omasta koirasta... Seuraavan kerran mennään näyttelyihin kesällä kun päästään ulkonäytelmiin, koska mä inhoan sisänäyttelyjen tungoksia yli kaiken!

 

Kaverukset ottavat rennosti

 

Pikkuinen lepakko