On se kesä! Pakko uskoa! Ihanaa...

Juhannus vietettiin mökillä. Lunassa oli pitelemistä, sillä koira oli loukannut toisen takajalkansa viikkon takaperin telmiessään Max-dopperin kanssa. Harrastettiin maltillisia vesileikkejä tai makoiltiin sisällä. Silti koirat olivat aivan väsyneitä mökkireissun jälkeen. Taisi niilläkin olla ihanaa.

Tässä muutama otos Lunasta ja sen rakkaasta kylpyankasta:

Ylpeä saalistaja:


 

Arskaa jo nukuttaa, Luna vahtii edelleen ankkaa:

 

Muita kuulumisia

-Luna kuvattiin (lonkat ja kyynärät) 15.6. Luusto näytti oikein hyvältä maallikon silmiin ja eläinlääkärin mukaan terveet lonkat ja kyynärät. Virallisia tuloksi odotellessa... Silmiä ei saatu kuvattua, koska neiti rimpuili liikaa. Nyt me harjoitellaankin silmien ropeloimista ennen uutta yritystä.

-Luna loukkasi pari viikkoa sitten toisen takajalkansa. Ollaan käyty nyt pariin otteeseen eläinlääkärillä ja näyttäisi siltä, että jalasta on jänne vaurioitunut. Luvassa lepoa loputtomiin, eli eläinlääkärin mukaan saattaa mennä jopa kuukausia, ennen kuin koipi on parantunut täysin. Nyt ollaan pari viikkoa konkattu ja pikku hiljaa ontuminen vähenee. Vapaana juokseminen ja kaikenlainen treenaaminen on pannassa, joten mulla on täysi työ keksiä aktivointileikkejä sisätiloissa.

-Lunalla alkoi juoksu heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Aragon on toistaiseksi vielä rauhallinen eikä Luna päästä sitä lähellekään.

-Aragon on koetauolla, koska tämän vuoden tottikset ovat olleet aivan jotain kaameaa. Metsäpisteet ovat olleet hyvää-kiitettävää tasoa, mutta tuo tottis on jäänyt joka kokeessa alle 70 pinnan. Totaalinen romahdus siis. Mulla alkaa itselläni loppumaan mielenkiinto, koska ollaan menty niin täydellisesti vituralleen tuon tottiksen kanssa. Siinä olisi iso savotta korjattavaksi, ehkä liian iso meikäläisen kyvyille. Täytyy varmaan alkaa harkita lajeja, joissa ei ole tottista ollenkaan. Metsässä koira toimii todella mukavasti, koska se saa siellä toteuttaa itseään ohjaajan liikaa puuttumatta. Luna on tottiksessa eri maata: se haluaa koko ajan tehdä ja tykkää kun me harjoitellaan eri asioita. Luna oikein odottaa, että milloin mä taas käsken sille jotain.